EDZÉS TÍPUSOK

Személyi edzés

a személyi edzés az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja a céljaid elérésének, legyen az fogyás, izomtömeg növelés vagy csak egy sportosabb, fittebb testalkat

Az edző felelőssége nagyon nagy abban, hogy milyen módon szabja személyre Neked az edzést. Ahhoz hogy mérlegelni tudj, kit is válassz edződnek, a következő szempontokat vedd figyelembe:

 • Milyen edzői végzettségekkel rendelkezik?
 • Mióta van a szakmában?
 • Készít állapotfelmérést az első edzés alkalmával?
 • Vizsgálja a mozgás szervrendszeredet?
 • Tisztában van azzal, hogy a különböző betegségek esetén (pl: IR, PCOS, sérv stb.) hogyan lehet edzeni valakit? (Ez akkor fontos ha te is érintett vagy)
 • Megnézi, elemzi a vérképedet?
 • Kikérdez a táplálkozásoddal kapcsolatban?
 • Őszintén elmondja, vagy reálisan látja, hogy mekkora fejlődést tudsz elérni adott idő alatt?
 • + 1 a nőknél: megkérdezi, hogy szültél-e már? Ez nagyon fontos kérdés, nem is gondolnád mennyire...

Ha velem kezded el az edzéseket, akkor biztos lehetsz abban, hogy épülni, erősödni, formálódni fogsz. Maximálisan odafigyelek az egészségügyi állapotodra és mindvégig azon leszek, hogy a lehető legtöbb oldalról megtámogatva javítsunk a közérzeteden, a fittségeden és még szebb és vonzóbb legyél saját magad számára is.

A szakmában eltöltött hosszú évek alatt megtapasztaltam, és kialakítottam egy olyan edzésmódszert, ami nagyon gyorsan, nagyon látványosan, de ugyanakkor tartósan fejleszt és esztétikus, definiált izomzatot "varázsol".

2021 legyen a Te éved! 

Ne halogasd a változást, kezd el ma, mert a holnap sem lesz alkalmasabb erre.


Best-Fit

intervall tréning + saját testsúlyos gyakorlatok + súlyzós edzés

Még keresed azt az edzés típust, amitől szebb, formásabb, definiáltabb izmokra tehetsz szert úgy, hogy közben csökken a testzsír százalékod? Szeretnéd elérni a legjobb formádat?

Akkor most figyelj!

Ebben az edzésben ötvöztem a magas intenzitású intervall tréning (HIIT), a saját testsúlyos gyakorlatok és a súlyzós edzések előnyét, esszenciáját. 

Miért ezekkel dolgozunk?

 • A HIIT köztudottan az egyik legjobb zsírégető módszer.
 • Saját testsúllyal olyan terhelést kap a test, amitől tartósan fejlődik, és egyszerre több izomcsoportot tudunk megdolgoztatni, ezért jól tudunk az idővel gazdálkodni.
 • A súlyzós edzésektől gyorsan és látványosan fejlődünk.

És mindezt egy edzésen belül? IGEN!

A hatékonyságát ezeknek az elemeknek köszönheti ez a saját fejlesztésű módszer.

Minden alkalommal alapos bemelegítéssel, mobilizálással kezdünk, hogy megfelelően felkészítsük a testünket a terhelésre. Zárásként pedig mindent átfogó nyújtással növeljük a rugalmasságunkat és segítünk a testünknek a gyors regenerálódásban.

Stretching és Fascia tréning

Mi az a fascia és miért kell foglalkozni vele? 

A fascia a teljes testen áthúzódó, összefüggő szövetháló, mely mindent beburkol: az egyes szerveket, izmokat, ereket, idegeket stb. éppúgy, mint kompletten az egész testet.

A fascia egyes szakaszain történő változás, hatással van az egész mozgásrendszerre, tehát részei "kommunikálnak" egymással. Ezért lehet az, hogy egy összetapadás a mellizomnál, erős hát és derék fájást okozhat.

A fascia rendszer állapota meghatározza a mozgásrendszer állapotát és működését, tehát ha karban van tartva rugalmasabbak, hajlékonyabbak vagyunk, javul a teljesítményünk, megszűnnek a letapadásokból eredő fájdalmak.

A legújabb kutatások kimondják, hogy az ízületeink mozgékonyságának csökkenését elsősorban a fasciák letapadása, filcesedése, rövidülése és csak legutolsó sorban az izmok rövidülése okozza.

Emiatt magát a strechinget, azaz a nyújtást is újra kell gondolnunk. A korábban jónak vélt nyújtási technikák helyett ma már egy komplex mozgásanyagot alkalmaznak az élsportok többségénél, valamint számos hazai versenysportban.

Ezt most velem is kipróbálhatjátok, a hatása nem marad el.....

Cross training

erő, állóképesség, koordináció, gyors eredmény

Olyan edzésforma, ahol egyszerre fejlesztjük az erőt, állóképességet, koordinációt, gyorsaságot és a hajlékonyságra is nagy hangsúlyt fektetünk.

A gyakorlatokat több sportág mozgásanyagából vesszük, hogy gyors legyen a változás, amit az edzések által elérünk.

A cross training hatására sokkal erősebbek leszünk, csökken a testzsír százalékunk és jobb lesz a közérzetünk, mindez úgy, hogy közben jól szórakozunk és magával ragad a csapat lendülete.

Ezeket az órákat (is) alapos bemelegítéssel kezdjük, majd saját testsúllyal és eszközökkel dolgozunk (kettlebell, súlyok, kötél, gumikötél, ugráló kötél, trambulin, agility létra stb.).

Az óra végén nagy hangsúlyt fektetünk a nyújtásra.

Mindenkinek ajánlom, kortól, nemtől függetlenül. Nem szükséges hozzá semmilyen sport múlt.

TRX

egyedi mozgásforma, saját testsúllyal

Az elmúlt 15 év legnagyobb találmánya ez a kis eszköz, amit egy amerikai tengerészgyalogos talált ki, hogy bárhol, bármikor tudjon edzeni a saját testsúlya segítségével. Azért is hódít még mindig ez a módszer, mert folyamatosan a saját testsúllyal dolgozunk és egy semmihez sem hasonlító terhelés kap a testünk. Lassan, de biztosan fejlődünk ezektől az edzésektől, folyamatosan feszegetve a saját határainkat.

Alakformáló

változatos és izzasztó egy jó hangulatú csapatban

Ez az edzés magával ragad, rabul ejt és nem ereszt. Nem csak azért, mert nagyon változatos és izzasztó, hanem azért is, mert egy rendkívül szórakoztató és kedves, összetartó csapatba csöppensz.

Alapos bemelegítés után először a nagyobb izom csoportokat dolgoztatjuk, majd a kisebb és a mélyebb izmokon a fókusz. Minden óra más és más, de mindig nagyon fárasztó. Zenére, együtt végezzük a gyakorlatokat, nagyon rövid pihenőkkel. Az edzést hosszú, alapos nyújtással zárjuk. Gyere el és próbáld ki te is!

Spinracing


Teljes testet átmozgató, zenés, csoportos teremkerékpár edzés, ahol garantáltan feszegetni fogod a határaidat. Speciális kerékpárral történik, és nem csak az alsótest izmait dolgozzuk meg, hanem a felsőtestet is bevonjuk. Tudatosan felépített edzés, amely során fejleszted a tested kondícionális képességeit és közben teljesen kikapcsolsz. Személyes kedvencem, már 20 éve szoros kapcsolat köt minket egymáshoz. :-)